Caminul de batrani Casa Snagov. 10 ani de experiente placute. Un camin de lux unde atmosfera este calda si linistita ca in familie. Este un loc in care cei in varsta isi pot petrece timpul asa cum doresc, activitati, evenimente, plimbari.

Vom fi impreuna ajutand pe fiecare in parte. O clinica de geriatrie, sau popular - camin de batrani, este o clinica in care se ofera servicii specifice de ingrijire a persoanelor in varsta. Preturile pentru serviciile medicale si de ingrijire a batranilor sunt accesibile si acopera toate cheltuielile dumneavoastra in clinica de geriatrie. Costurile lunare se stabilesc in urma intocmirii planului personal de rezidenta, in functie de gradul de servicii oferite.

Caminul este dotat cu lift interior.

Cauti un camin de batrani / o clinica geriatrie / un azil de batrani in apropierea Bucurestiului? Casa Snagov situata in Ghermanesti, Com Snagov, langa Bucuresti este locul pe care si-l doreste orice persoana in varsta.

casa snagov

Ne dorim sa petreceti cat mai mult timp impreuna cu ceilalti rezidenti ai casei, in cadrul activitatilor cotidiene sau momentelor speciale. Acest lucru va depinde insa de disponibilitatea si nevoile fiecaruia. Aveti posibilitatea sa alegeti un program individual sau comun.